Ons Team

Hallo,
Mijn naam is Henk Hemeltjen en de eigenaar van Grenslandradio.
Een aantal jaren geleden ben ik begonnen als Dj bij een ander Station. Daar draaide mijn Schoonzoon en die heeft me overgehaald om ook eens wat te doen als Dj.

Na een jaar of wat heb ik besloten om voor me zelf te beginnen. Intussen is het Station een begrip in het Internet gebeuren.

Ik hoop dat U net zoveel plezier beleeft aan onze Radio Dj's als ik. Neem de tijd eens om hun verhalen te lezen.

Vragen of ideeen over mijn uitzendingen? Stuur dan een email naar mij.

Groet Dj Opa Grensland

Tenesee Ernie Ford - Sixteens tons is een van mijn favoriete nummers van DJ Opa.

Play Button

Hallo, mijn echte naam is Tom Hoogland en ik ben geboren in 1980.
Al vanaf mijn vijfde jaar ben ik bezig met vinyl, dus plaatjes draaien.
Daarna ben ik in de ether gaan uitzenden en later via vrienden met internetradio begonnen. Dus ik ben al aardig wat jaartjes bezig.

Doordat ik internetradio maakte heb ik mijn schoonvader ermee besmet, dat is Opa Henk, en toen hij een eigen station begon, ben ik bij hem gaan draaien.

Ik ben getrouwd en heb een zoon.
Mijn voorkeur gaat uit naar Piratenmuziek en muziek van Het Foute Uur.Twan Lijten - Puur op het gevoel is het favoriete nummer van DJ Highland
Play Button

Mijn naam is Kees Veerman,
Al vanaf mijn 12e jaar bezig met radio en radio maken.
Eerst fm piraten in Rotterdam en later in Gouda.
Werd op den duur wel erg kostbaar dat oppakken door de rcd.

Ben toen bij een lokale omroep terecht gekomen en heb daar alles gedaan wat op radiogebied mogelijk is.
Presentatie, div programma's, country, easy listening en techniek.

Daarna terecht gekomen bij internetradio en zodoende bij Grensland terecht gekomen alwaar ik wat programma's presenteer en de promo's cq jingles inspreek.
Dus ik zou zeggen luister eens aandachtig naar de uitzendingenThe Cats - Vaya Con Dios is het favoriete nummer van Kees Veerman
Play Button

In het 1984 begon ik Als dj in een welbekende discotheek hier in t Maasland waar altijd gezelligheid troef was Vrijdag, Zaterdag Zondag.

Al snel volgde de feestjes en fuiven waar ik dj was.
Nu draai ik bij grenslandradio waar ik het met hart en ziel doe.CCR - Proud Mary is het favoriete nummer van DJ Eddy
Play Button

Mijn naam is Harry en woon in het prachtige, Het Land van Maas en Waal.
In de jaren 70 en 80 ben ik een illegalen radiopiraat geweest.
Begin van het jaar 2000 heb ik 2 programma's gehad bij een professionele omroep. En vanaf die tijd ben ik ook het land doorgetrokken als dj op feesten, bruiloften en partijen. Door andere werkzaamheden ben ik daar mee gestopt, maar als je eenmaal radio maken geproefd heb blijft het kriebelen.

Gelukkig heb ik de kans gekregen bij grenslandradio van opa Henk en zijn geweldige team om weer radio te maken. Ik draai bijna vanalles o.a Nederlandstalig, schlagermuziek, instrumentaal, Engelstalig, gouwe ouwe en Après-ski.

We gaan er een dolle boel van maken tijdens mijn programma´s want we leven maar 1 keer en daar moet je van genieten.
Luisteraars heel veel plezier en vergeet geen verzoekjes aan te vragen want u als luisteraar ben belangrijk.Jannes - Zwevend naar het geluk is het favoriete nummer van Harry v Meeteren
Play Button

Mijn naam is Benny van de Schaaf

51 lentes en net als mijn andere collega's al jaren met muziek bezig, Na de nodige omzwervingen hier bij Grenslandradio terecht gekomen, waarom dit station, heel simpel hier kan ik mijn passie qua muziek wel aan iedereen laten horen.

Mijn wens is ooit naar Nashville te gaan, u raad het al mijn voorkeur gaat uit naar country maar loop ook niet weg voor oldies vooral uit de jaren 70 en 80 en zet mijn radio niet zachter voor Rockabilly en alles wat daar op lijkt.

Mijn programma For Country Corner is elke zondagavond te beluisteren vanaf 19;00 tot aan 22:00 uur.Bob Seger and the Silver Bullet Band - Fire Lake is het favoriete nummer van Benny
Play Button

Hallo mijn naam is Dj-Gert

Ben 51 jaar jong en zit al van af mijn 17 jaar in de muziek voor al Nederlands muziek. Ben een grootte fan van Andre Hazes en Marianne Weber. Voor de rest werk ik in de media daar zit heel veel tijd in.

Ik ben te horen op de vaste donderdag middag van 14.00 tot 16.00 en dat alle allemaal op grenslandradio.com

Met groet Dj-GertJennifer Rush - The Power of Love is het favoriete nummer van DJ Gert
Play Button

Graag wil ik U mee nemen, in mijn liefde voor muziek.
Kom luisteren en chatten, dan heeft u altijd een alibi.

Foreigner - I Want To Now What Love Is is het favoriete nummer van DJ Ria
Play Button

Hallo mijn naam is John

Ik zit al van kleins af aan in de muziek kan wel zeggen dat ik er mee ben op gegroeit,van af me 16 jaar ben ik in de wereld van drive inn geraakt en er eigenlijk nooit meer mee gestopt. Tot mijn lichaam zij tot hier en niet verder.

En op een rare mannier van een vriend in de piraterij muziek beland. Eerst in de vrije eter en later digitaal zo als nu hier bij Grenslandradio. Een mooie bezigheid voor mijn zo dat ik van mijn werk toch nog hobbymatig met de liefde voor de muziek kan voort zetten. En dat doe ik dan ook met 100 procent. mijn favoritie shash met staySash! - Stay is het favoriete nummer van John
Play Button

Hoi allemaal
Mijn naam is Rinus Kluitenberg, Kom uit Gelderland.
Mijn leeftijd is 63.
Ben een vader van een zoon en een dochter en inmiddels ook al opa van 4 klein kinderen waar ik super trots en dol mee ben.

Ik heb vroeger gedraaid als ether piraat en ben erna overgestapt naar internetradio daar begonnen bij studio holiday en vele jaren met plezier gedraaid tot de eigenaar er mee stopte.
Toen ben ik gestart bij moonlightradio vanaf het begin tot ze opgestart zijn en daar heel veel jaar met plezier gedraaid en mee geholpen de radio op te zetten.
Ook heb ik daar als assistent beheerder meegewerkt zoals problemen oplossen en mensen helpen met de stream enz enz en natuurlijk mijn eigen programma gehad koffie tijd.
Dit was een super leuke tijd maar helaas, heeft de eigenaar besloten om naar 8 jaar te stoppen en een nieuwe koers te gaan varen.

Dus voor mij weer een nieuwe uitdaging bij het huidige station

Tip van de week
Hoes

.