Het team van Grenslandradio stelt zich aan u voor:
gallery/henk

DJ Opa Henk

Hallo allemaal. Ik ben de eigenaar en tevens DJ van Grenslandradio. Jaren geleden ben ik begonnen met draaien, in navolging van mijn schoonzoon die uitzond via internet. Omdat ik het bij die zender steeds minder naar mijn zin had, ben ik zelf met Grenslandradio begonnen, en inmiddels bestaan we meer dan een jaar.

Ik ben blij met de DJ's die we nu hebben en er kunnen er altijd nog meer bij. Ik zou zeggen: lees hun verhalen en blijf lekker luisteren naar Grenslandradio.

Zus

In de chat is mijn naam Zus, en ik ben moderator van de Grenslandradio chat. Ik ben altijd wel op deachtergrond aanwezig en houd een oogje op de chat.

Opa Henk is mijn broer, en ik ben getrouwd en heb 3 dochters en 7 kleinkinderen.

 

DJ Highlander

Hallo, mijn echte naam is Tom Hoogland en ik ben geboren in 1980. Al vanaf mijn vijfde jaar ben ik bezig met vinyl, dus plaatjes draaien. Daarna ben ik in de ether gaan uitzenden en later via vrienden met internetradio begonnen. Dus al aardig wat jaartjes bezig. 

Doordat ik internetradio maakte heb ik mijn schoonvader ermee besmet, dat is Opa Henk, en toen hij een eigen station begon ben ik bij hem gaan draaien.

Ik ben getrouwd en heb een zoon. Mijn voorkeur gaat uit naar Piraten muziek en muziek van Het Foute Uur.

DJ Kees Veerman

Even voorstellen: Ik ben Kees Veerman en opgegroeid met de muziek van de zee zenders, (wat worden we oud he?) 

Vanuit die ideologie ben ik, toen der tijd woonachtig in Rotterdam en na het verdwijnen van die zeezenders, begonnen met FM radio, tot ik verhuisde naar Gouda, alwaar ik meer dan 30 jaar als  medewerker in alle faceten bij een lokale omroep terechtkwam. Door prive omstandigheden verhuisde ik in de loop der jaren naar Zeeland, alwaar mijn programma's via de rtp server naar de omroep werden doorgestuurd. Later kwam ik in aanraking met internetradio alwaar ik nu draai bij Grenslandradio. 

Ik heb als hobby gewoon als DJ wat dollen met en praten tegen de luisteraars en proberen het gezellig te maken.

Verder ben ik al sinds de piraterij met jingles bezig, maak ze zelf ook promo's en jingles voor andere omroepen, en ook bestel ik er wel eens een. Inmiddels heb ik er aardig wat.

Ik draai muziek met een niet irriterende factor en hopenlijk bevalt het jullie.

DJ Eddy

Hier een verhaaltje over mij. Zaterdag 28 novenber 1981 was ik voor de eerste keer DJ in de plaatselijke parochiezaal, toen die nog bestond, Ik zou beginnen om 19:00 uur voor maar 500 Belgische Franken, zo is alles begonnen.

In 1983 werd ik DJ in een discotheek, welbekend in de hele regio: "Discotheek Bambi".

Als snel won ik in 1985 het Limburgs DJ Kampioenschap. Die beker staat nog altijd in mijn studio. Snel volgen de bruiloften tot zover 43 tot 45 keer per jaar. En Heden ben ik DJ bij Grenslandradio.

gallery/tom3
gallery/75388381_2319180751527435_9130961756737241088_n
gallery/dj eddy
gallery/dmci3122
gallery/51g-fefg35l._sx466_