gallery/75380543_457103301586686_8980982538143006720_n
gallery/alexandra
Het team van Grenslandradio stelt zich aan u voor:

DJ Opa Henk

Hallo allemaal. Ik ben de eigenaar en tevens DJ van Grenslandradio. Jaren geleden ben ik begonnen met draaien, in navolging van mijn schoonzoon die uitzond via internet. Omdat ik het bij die zender steeds minder naar mijn zin had, ben ik zelf met Grenslandradio begonnen, en inmiddels bestaan we meer dan een jaar.

Ik ben blij met de DJ's die we nu hebben en er kunnen er altijd nog meer bij. Ik zou zeggen: lees hun verhalen en blijf lekker luisteren naar Grenslandradio.

 

 

 

 

 

 

Zus

In de chat is mijn naam Zus, en ik ben moderator van de Grenslandradio chat. Ik ben altijd wel op de achtergrond aanwezig en houd een oogje op de chat. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters en 7 kleinkinderen 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Highlander

Hallo, mijn echte naam is Tom Hoogland en ik ben geboren in 1980. Al vanaf mijn vijfde jaar ben ik bezig met vinyl, dus plaatjes draaien. Daarna ben ik in de ether gaan uitzenden en later via vrienden met internetradio begonnen. Dus al aardig wat jaartjes bezig.

Doordat ik internetradio maakte heb ik mijn schoonvader ermee besmet, dat is Opa Henk, en toen hij een eigen station begon ben ik bij hem gaan draaien.

Ik ben getrouwd en heb een zoon. Mijn voorkeur gaat uit naar Piratenmuziek en muziek van Het Foute Uur.

 

 

 

 

Kees Veerman

Even voorstellen: Ik ben Kees Veerman en opgegroeid met de muziek van de zee zenders. (wat worden we oud he?)\Vanuit die ideologie ben ik, toen der tijd woonachtig in Rotterdam en na het verdwijnen van die zeezenders, begonnen met FM radio, tot ik verhuisde naar Gouda, alwaar ik meer dan 30 jaar als medewerker in alle facetten bij een lokale omroep terechtkwam. Door privé omstandigheden verhuisde ik in de loop der jaren naar Zeeland, alwaar mijn programmas via de rtp server naar de omroep werden doorgestuurd. Later kwam ik in aanraking met internetradio alwaar ik nu draai bij Grenslandradio.

Ik heb als hobby gewoon wat dollen met en praten tegen de luisteraars en proberen om het gezellig te maken.

Verder ben ik sinds de piraterij veel met Jingles bezig, maak ze zelf, ook Promo's en Jingles voor andere omroepen, ook bestel ik er wel eens een. Inmiddels heb ik een aardige collectie.

Ik draai muziek met een niet irriterende factor en hopenlijk bevalt het jullie.

 

 

 

 

 

Catoo

Altijd heb ik keihard gewerkt en weinig tijd gehad voor muziek. Toen mijn jongste kind was uitgevlogen zei ze: Mam je moet wel hobby's gaan zoeken nu je alleen bent hoor. Ik had een spelletjes vriendin op internet en die begon ergens als DJ. Na een paar weken zei ik dat ik het ook wel eens wilde proberen. Ik werd uitgenodigd bij een DJ thuis om een proefuitzending te maken. Dat was op Koninginnedag 2009. Toen ze mij hoorden zeiden ze: "O dat is een blijvertje".

Nou ja dat was een vooruitziende blik. Mijn hobby is behoorlijk uit de hand gelopen. Ik geniet zelf enorm van alle muziek en doe nog steeds "ontdekkingen".

Intussen heb ik in 2013 DJ Leo leren kennen via internetradio en dat was liefde op het eerste gezicht/gehoor. Ziekte gooide nog even flink wat roet in het eten maar in 2015 zijn we getrouwd en oefenen onze hobby nu gezamenlijk uit. Ik hoop je als luisteraar te mogen begroeten en misschien spreken wij elkaar in onze chat. Groetjes, Catoo

 

 

 

 

DJ Leo

Mijn naam is DJ Leo, ik ben in aanraking gekomen met internetradio via vrienden (ongeveer 2011-2012). Hij had een eigen radiostation en heeft meermalen geprobeerd mij over te halen, maar ik heb dat afgehouden onder het mom van microfoonvrees, maar toen ze mij vroegen om een keer in te vallen stemde ik toch toe, met het gevolg dat ik verkocht was. Wat wel beweerd wordt klopt wel het is net een virus.

Vanaf die tijd ben ik vaker gaan invallen en heb ik ook een draaprogramma op mijn laptop gezet, waarmee het hek van de dam was. Ik ging zelf ook voor hen draaien vanaf mijn eigen laptop en heb sindsdien bij meerdere stations gedraaid.

Bij een van de stations heb ik mijn huidige vrouw, DJ Catoo leren kennen, waarmee ik in 2015 ben getrouwd. En nu beoefenen we samen onze hobby vanuit Studio "De Vuurtoren"in IJmuiden. 

Kom gewoon eens gezellig langs en geniet van de muziek die dit mooie station te bieden heeft.

 

 

 

Ron de Groot

Hallo ik ben Ron de Groot en sinds 1984 actief als DJ.

Ik ben begonnen bij illegale radiostations en na bij verschillende radiostations gedraaid te hebben viel het doek voor de piraterij in Nijmegen, waar ik geboren en getogen ben.

In 2015 kwam ik met een oud collega in contact en die vroeg of ik voor hem kwam draaien, ik heb toen meteen ja gezegd.

En nu draai ik 6 dagen in de week bij Grenslandraadio, waar ik het naar mijn zin heb, ik hoop hier nog lang te kunnen draaien.

 

 

 

 

 

DJ Folkert

Ik ben Folkert en woon in Harlingen. Ik ben sinds 2 jaar weduwnaar en heb twee zonen.

Muziek is mijn grootste hobby, ik heb bij een paar internetradio zenders gedraaid.

Door mijn gezondheid moest ik stoppen met draaien, ik heb longkanker gehad en ben geopereerd en heb toen aan de beademing gelegen. Daardoor zijn mijn keel en stembanden geirriteerd, dus krijg snel hoestbuien als ik ga praten, ik hoop dat het binnenkort beter zal gaan.

Daardoor zal ik soms wat minder praten, ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Ik ben heel blij dat ik hier bij Grenslandradio mijn hobby weer kan uitoefenen, en lekker muziek voor jullie kan draaien. 

 

 

 

 

 

 

DJ Joanne

Hallo allemaal, mijn naam is DJ-Joanne en muziek is al van jongs af aan heel belangrijk voor me. Ik vindt echt een heleboel lekker en leuk om naar te luisteren en dus ook om te draaien.

Het is iedere keer een verrassing wat ik je voorschotel, dus kom eens luisteren zou ik zo zeggen.... , groetjes, DJ Joanne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexandra

Hallo, mijn naam is Alexandra. Ik ben opgegroeid met muziek. Als vierjarig meisje zong ik met een springtouw als microfoon "daar in dat kleine cafe aande haven, daar zijn alle mensen toffee"(in plaats van prive)

Ik ben moeder van twee kinderen en heb een kleindochter. Ik ben per toeval aan het draaien gekomen en de passie voor muziek zat er al in, maar toen ontstond de liefde voor het draaien.

Mijn muzieksmaak is heel breed. 

Nu ben ik onderdeel van de Grenslandradio familie en daar ben ik heel blij mee. Luister gezellig met ons mee!

 

 

 

 

 

Cor van de Velde 

Binnenkort meer info over Cor op deze plek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Rene

Hallo, ik ben DJ Rene uit Heerlen. Ik ben in 1979 begonnen als etherpiraat. En sinds 2007 doe ik internetradio.

Mijn muziek keuze gaat uit naar de Zeezenderhits, Oldies en Rocksongs.

Ik ben fan van Rammstein ook nog en die heb ik al een paar keer live mogen bewonderen.

 

Ik ga hier bij Grenslandradio iedere vrijdag mijn programma "Alle Remmen Los! "draaien. 

Als je vragen voor me hebt, kom dan gezellig chatten dan kan je het me zelf vragen.

 

 

 

 

 

DJ Corry

Hallo ik ben DJ Corry uit Zoetermeer, moeder van drie getrouwde kinderen en oma van vier lieve kleinkinderen.

In 2006 heb ik mijn eigen zender gehad maar daar ben ik een paar jaar geleden mee gestopt. Daarna heb ik nog bij een paar andere zenders gedraaid.

Ik vind het leuk om nu bij Grenslandradio te draaien en wens jullie veel luisterplezier bij DJ Corrie. 

 

 

 

 

 

 

 

Joep van Zwijgbergen

Mijn hobby is lekker plaatjes draaien en ik doe dat het liefst 's nachts, als het overal lekker stil is, in de nacht klinkt het toch anders.

Ik woon alleen in mijn penthouse en vind mijn leven prima zo. Verder ben een zwijgzaam type, daarom draai ik liever Non-Stop, het gaat tenslotte om de muziek toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/75388381_2319180751527435_9130961756737241088_n
gallery/leo
gallery/download
gallery/Cor_pp
gallery/WhatsApp Image 2020-05-27 at 15.09.05
gallery/WhatsApp Image 2020-05-27 at 10.23.23
gallery/tom3
gallery/henk
gallery/WhatsApp Image 2020-05-27 at 16.38.37
gallery/WhatsApp Image 2020-06-16 at 20.06.18
gallery/1592417244551
gallery/17309817_1033518420083400_1222628715099460302_n (1)